Dnevnik bebe internet prodavnica
Registracija,
Registrovani korisnici imaju mnoge privilegije. Forum, komentarisanje tekstova, postavljanje pitanja lekarima...Pridruži se i ti !
Prijava
Postavi svoj foto album, podeli svoja iskustva, prati novosti...
Ažuriraj svoj dnevnik, budi u toku, čekaju te iznenađenja!


Dete Bik

Prijavite se da ocenite članak!
oceni clanak
Bik

21.04. - 20.05.

Stvoreni za udobnost, ne za brzinu

So zemlje - to je vaše dete Bik u suštini. Čak i kao malo veći, slatki su, mili i nežni. Takođe, oni pretenduju da budu jaki i srčani.

Upoznajte vaše dete sa spoljnim svetom što pre možete. Mali Bikovi uživaju u prirodnom okruženju. Starija deca Bikovi često uživaju u malim baštama, sa biljkama ili životinjama oko kojih treba da brinu i prilično su vredni i dosledni u ispunjavanju svojih dužnosti.

Deca Bikovi saznaju o svetu putem čula: Oni obožavaju način na koji nešto ima ukus, osećaj, zvuk ili miris. U stvari, od momenta kada se rode oni vole da jedu- mada mogu stvoriti kratku listu omiljene hrane i tvrdoglavo odbijati bilo šta drugo da jedu. Ako je tako, nemojte brinuti! Mirno im ponudite svu zdravu hranu i oni će eventualno odbiti neke. Izbegavajte slatke grickalice, koje mogu ometati zdrav i prirodan apetit.

Čak i kao vrlo mali, mladi Bikovi su praktični i dobri sa novcem. Osnovne potrebe za ljude u znaku Bika svih uzrasta je bezbednost. Male bebe Bikovi vole da se drže i maze u naručju, što ih čini sigurnim. Neka deca Bikovi su nametljiva, dok druga razvijaju vezanost za neko ćebe ili drže nešto što je njihova svojina. Neka vaša ljubav bude njihov raj.

Deca Bikovi ne žure. U stvari, oni su stvarno spori, a vi bi kao roditelji trebali da naviknete njihovu narav na vaše obaveze. Ne nagomilavajte previše aktivnosti u jedan dan i ne očekujte da se vaš mali Bik uskladi sa vašim tempom. To se neće dogoditi.Kako se slažu različiti znaci?

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg It!
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Del.icio.us
 • NewsVine
 • Reddit

Da li Vam je koristio ovaj tekst?

+ 3
Pošaljite komentar
 1. Formatting options
     
   
   
   
   
     
Posalji prijatelju

Naslov:  
Vaš email:
 
Email prijatelja:
 

Poruka:  
* sva polja su obaveznaDunja Raičević
Dnevnik bebe internet prodavnica Ayna Cosmetics
^ Vrati se gore