Dnevnik bebe internet prodavnica
Registracija,
Registrovani korisnici imaju mnoge privilegije. Forum, komentarisanje tekstova, postavljanje pitanja lekarima...Pridruži se i ti !
Prijava
Postavi svoj foto album, podeli svoja iskustva, prati novosti...
Ažuriraj svoj dnevnik, budi u toku, čekaju te iznenađenja!


Roditelj Vaga

Prijavite se da ocenite članak!
oceni clanak
Vaga

23.09. - 22.10.

Mirotvorac

Kao roditelj Vaga, pokušaćete da stvorite miran i harmoničan život za vašu decu. Za vas je važno da vam je dom lep, čak i luksuzan, i vi ćete sve uraditi da izbegnete konflikte u kući. Možda ćete biti malo slabiji protivnik, pogotovo ako je vaše dete uporno ili ako su naučili da manipulišu vama da bi dobili ono što žele.

Dobra stvar je da ste vi do srži povezani sa osnovnim prednostima i ubeđenjima. To vam pomaže da spustite lopticu kada je neophodno i da pružite pravi uticaj na život vašeg deteta kada je to potrebno. S obzirom na vaše sklonosti ka estetici, možete vašem detetu usaditi osećaj ukusa i stila.

Obožavate da ste domaćin ili domaćica na društvenim okupljanjima i volite da okupljate svoje prijatelje, te je verovatno da ćete učiti vaše dete da se ponaša prema drugim ljudima ljubazno i sa poštovanjem. Vaše dete se može osloniti na vas kada je u pitanju rivalitet između rođenog brata ili sestre. Iako se ne snalazite u situacijama punim tenzije, pošto ste vi rođeni diplomata, snaćićete se u nezgodnim situacijama. Ovo je prirodna situacija da naučite vaše dete šta je kompromis i kooperacija, dva vaša najjača aduta.

Pošto ste neodlučni, morate se potruditi da demonstrirate čvrstu doslednost sa vašom decom, kad god je to moguće. Divno je biti odan porodici, ali ako se poštuju porodična pravila.Kako se slažu različiti znaci?

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg It!
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Del.icio.us
 • NewsVine
 • Reddit

Da li Vam je koristio ovaj tekst?

0
Pošaljite komentar
 1. Formatting options
     
   
   
   
   
     
Posalji prijatelju

Naslov:  
Vaš email:
 
Email prijatelja:
 

Poruka:  
* sva polja su obaveznaDunja Raičević
Dnevnik bebe internet prodavnica Ayna Cosmetics
^ Vrati se gore